De mooiste wandtegels van Rotterdam

Bekijk ons assortiment van wandtegels voor Rotterdam en omgeving

Voor een uitgebreid aanbod van wandtegels in de buurt van Rotterdam bent u altijd welkom bij Tegelhandel VSB. Niet alleen hebben wij een breed assortiment van tegels maar verkopen wij ook allerhande natuursteen, vloerverwarming, stucwerk en cementdekvloeren. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies over de beste wandtegels in Rotterdam? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Onze vakmensen staan voor u klaar

Bij Tegelhandel VSB heeft u te maken met een klein professioneel team dat u het gehele proces bijstaat. Niet alleen zijn het ervaren verkopers die precies de voor- en nadelen van wandtegels in Rotterdam kunnen uitleggen, maar ook zijn het gecertificeerde tegelzetters. Zo houdt  u het hele proces contact met dezelfde mensen. Dit heeft als toegevoegde waarde dat uw wensen één op één worden nageleefd.

De mooiste showroom

Onze showroom is speciaal ingericht om u rustig langs ons gehele assortiment te leiden. U krijgt zo een goed beeld van ons aanbod. Onze medewerkers lopen graag met u mee om advies te geven bij het maken van een goede keuze. U bent altijd welkom om onze wandtegels nabij Rotterdam te bekijken. Kunt u niet tijdens openingstijden maak dan een afspraak met ons om op een ander tijdstip te komen kijken.

Bel nu voor een afspraak

Wij maken graag met u een afspraak dus bel naar 06 – 46291478 of 06 – 24641175. Mailen kan naar info@tegelhandelvsb.nl of gebruik het contactformulier op de Contact pagina.

Offerte aanvragen